Produse noi

» Nici un produs nou

Furnizori

Buletin de știri

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. Dahi Solar nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina Dahi Solar.

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din motive calitative ( produsele prezinta urme de uzura sau sunt deteriorare), le puteti returna iar noi va vom schimba produsele cu altele noi. Conform legislatiei, clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email sau numarul de fax din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai online. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, Dahi Solar va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

! IMPORTANT Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.
Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

- Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid aleasa impreuna cu echipa Dahi Solar, livrata direct la adresa indicata, din emailul primit. Taxa Transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.

- Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care ati comandat-o, produsul se poate returna fara a plati taxa tur-retur.

! IMPORTANT Este posibil sa existe diferenta de nuanta fata de cea din poza datorita luminii, precum si a setarilor monitoarelor.

- Reclamatiile intemeiate vor fi rezolvate de catre Dahi Solar prin inlocuire, remediere sau restituirea contravalorii dupa caz, conform legi 449/2003

- Consumatorul nemultumit de modul de rezolvare a reclamatiei sale poate sa se adreseze, Oficiului pentru Protectia Consumatorilor sau, dupa caz, instantelor judecatoresti competente.


CONFIDENTIALITATE

Dahi Solar se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei Dahi Solar, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.
Dahi Solar nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

NEWSLETTER SI ALTE INFORMATII

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam! Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre Dahi Solar si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.

Dahi Solar isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare in prealabil.