Produse noi

» Nici un produs nou

Furnizori

Buletin de știri

Despre noi

Suntem cel mai vizionat si apreciat site de produse fotovoltaice.

Am inceput activitatea in anul 2013, devenind un brand recunoscut de catre toti posesorii de instalatii fotovoltaice. Conceptul nostru de a oferi clientilor nostri cele mai actuale produse fotovoltaice, de calitate superioara, la cel mai accesibil pret si in cel mai scurt timp posibil, este unic in Romania.

Am reusit sa atragem de partea noastra numerosi clienti, iar datorita acestora Dahi Solar nu este doar un simplu magazin online, ci o oportunitate de a achizitiona si a detine cele mai bune si mai performante instalatii fotovoltaice.

Oferim Servicii Premium in toate tarile din Uniunea Europeana.

Echipa Dahi Solar este una profesionista, care tine mereu cont de parerile si cerintele clientilor, iar produsele fotovoltaice pe care le oferim sunt intotdeauna cele mai bune si performante din domeniul energiei regenerabile.

Dahi Solar a fost, este si va fi intr-o continua dezvoltare! Punctele noastre forte sunt calitatea produselor, profesionalismul in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate maxima.

Dahi Solar iti ofera ultimele inovatii din domeniul energiei fotovoltaice, o gama larga de produse fotovoltaice deosebite cu ajutorul carora vei scapa de plata facturilor imense la furnizorul de energie electrica!

In portofoliul nostru puteti gasi incepand de la: panouri fotovoltaice, invertoare, acumulatori, kituri fotovoltaice complete pana la proiecte fotovoltaice in stadiul "Ready to build" si parcuri fotovoltaice racordate la retea.