0729.10.10.10
contact@greenseiro.ro

Despre noi

...tehnicieni, electricieni ÅŸi montatori specializaÅ£i în Germania care vor lucra la preÅ£uri de România vă vor sta la dispoziÅ£ie pentru orice tip de montaj panouri fotovoltaice. Green Seiro are la dispoziÅ£ie toate echipamentele necesare pentru a realiza orice tip de montaj. ObiÅŸnuiÅ£i cu standardele vestice de lucru, experÅ£ii noÅŸtrii au întotdeauna ce le trebuie ÅŸi sunt gata să acÅ£ioneze rapid.

Montaj durabil È™i de înaltă calitate pentru sursele de energie regenerabilă care nu vă costă nimic. .

Numai de la Green Seiro. Ce înseamnă Green Seiro? Compania Green Seiro este înfiinÈ›ată în anul 2013, de o echipa tânără si dinamică, dornică să ducă mai departe experienÈ›a acumulată în cadrul unei firme Germane deschisă în Romania în anul 2007 care după 5 ani de muncă în domeniul energiei regenerabile a fost preluată în întregime de catre compania noastră, chiar de unul din angajaÈ›ii fostei firme, unind astfel tot personalul calificat în domeniu, cu dorinÈ›a de a oferii clienÈ›ilor săi posibilitatea unui venit lunar sau chiar a unei pensii suplimentare, având în vedere experienÈ›a în acest domeniu a întregii echipe formată din consultanÈ›i, tehnicieni È™i electricieni specializaÈ›i la unul dintre cei mai mari producători de structură metalică din Germania, care în prezent este È™i unul dintre principalii noÈ™trii parteneri. Scopul nostru este de a vă sprijini, atât în procesul de bătut stalpi, gaurire È™i forare, proiectare È™i executie, precum È™i în montajul panourilor solare fotovoltaice care se adaptează permanent cerinÈ›elor pieÈ›ei.

Aveți nevoie de echipamente fotovoltaice?

Prin colaborarea cu partenerii noÈ™trii, cei mai buni furnizori echipamente pentru întregul sistem fotovoltaic, vă ajutăm gratuit să alegeÈ›i produsele necesare pentru proiectul dumneavoastră È™i vă oferim pachetul întreg de echipamente fotovoltice pentru implementarea sistemelor pentru consumul casnic È™i parcuri fotovoltaice, la cele mai bune preÈ›uri È™i calitate înaltă.


Putem furniza:


Structura metalica necesară pentru montarea panourilor fotovoltaice pe orice suprafață
Invertoare On Grid cât È™i Off Grid
Kituri complete pentru case și hale (panouri, invertoare, regulatoare de incărcare, baterii, structura metalică)
Gardul de imprejmuire a parcului
Iluminat lămpi LED
Mentenanța parcurilor sau a kiturilor fotovoltaice de mici dimensiuni

Luăm aceste lucuri în serios È™i realizăm lucrari care vor È›ine minim 20 de ani.


Vă suntem alaturi cu sfaturi, consultanță și cele mai bune servicii de montaj din țară.